Nieuwe encyclopedieën voor rechtsgeleerdheid

18 juli 2018

U heeft nu toegang tot International Encyclopaedia for Insurance Law en International Encyclopaedia for Private International Law Online

De Bibliotheek Rechten heeft een abonnement genomen op twee Kluwer Law Online Manuals. Het abonnement betreft International Encyclopaedia for Insurance Law en International Encyclopaedia for Private International Law Online. Elke titel bestaat uit monografieën met een beschrijving van nationale rechtsstelsels op deze rechtsgebieden, aangevuld met juridische informatie betreffende Europees en Internationaal Recht.

Beschikbaarheid

Kluwer Law Online Manuals zijn beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find Databases > IEL insurance law en IEL private international law. Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens deze publicaties ook vanaf een computer buiten de bibliotheek raadplegen.