Bibliotheek, Onderzoek

HiperKitap: collectie e-books uit Turkije op proef in de bibliotheek

24 april 2018

U heeft tot 15 juni 2018 toegang tot HiperKitap

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden hebben gedurende twee maanden toegang tot HiperKitap, de grootste academische collectie e-books in Turkije. Meer dan 10.000 Turkse boeken worden hiermee toegankelijk via de bibliotheek.

De proef is bedoeld om uit te zoeken of HiperKitap een waardevolle aanvulling vormt op de Leidse collectie aan Turkse boeken. Studenten en medewerkers kunnen hun ervaringen over het aanbod en platform sturen naar de vakreferent Midden-Oosten, Tijmen Baarda: t.c.baarda@library.leidenuniv.nl. Feedback is van harte welkom!

Beschikbaarheid

Gedurende de proef zijn de boeken te raadplegen via het platform van EBSCOHost. Ga hiervoor naar Catalogus > tabblad Find databases > HiperKitap, of zoek op HiperKitap in de catalogus van de bibliotheek.