Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Trial Oxford Research Encyclopedia of Politics

13 februari 2018

Medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden hebben tot 31 maart 2018 toegang tot de Oxford Research Encyclopedia of Politics (ORE). Deze encyclopedie bevat artikelen over een breed scala aan onderwerpen, zoals politieke economie, wereldpolitiek, politieke geschiedenis, governance, politieke instituties, politiek geweld, politieke filosofie en kwalitatieve en kwantitatieve methodologie├źn, geschreven door experts in het veld van de politieke wetenschappen.

Beschikbaarheid

Voor toegang: Catalogus Universitaire Bibliotheken Leiden > tabblad Find databases > Oxford Research Encyclopedia of Politics.

Opmerkingen of vragen over deze trial kunt u e-mailen naar vakreferent Sanne Muurling.

Deze website maakt gebruik van cookies.