Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Renovatie achterkant UB (Maliebaan)

9 februari 2018

Van maandag 5 februari a.s. tot medio september worden de kantoorruimtes aan de achterkant van de UB op de begane grond verbouwd. Er zal enig overlast kunnen ontstaan voor bezoekers. Ingrijpende werkzaamheden die veel geluidsoverlast geven eindigen uiterlijk om 8:30 uur. Bij hoge uitzondering kan dit worden uitgebreid tot 9:00 uur.

Deze verbouwing is noodzakelijk voor de realisatie van extra faciliteiten voor studenten en voor het Centre for Digital Scholarship.
Vanwege het intensieve gebruik van de bestaande samenwerkingsruimtes, inclusief faciliteiten, worden vier additionele samenwerkingsruimtes voor studenten gerealiseerd. Het Centre for Digital Scholarship (CDS) heeft behoefte aan additionele ruimte voor digital scholarship librarians die Leidse onderzoekers en studenten ondersteunen, advies en training geven over datamanagement, open access en het gebruik van onderzoeksapplicaties.
Daarnaast worden nieuwe werkplekken voor vakreferenten, informatiespecialisten en medewerkers digitale diensten gecreƫerd.

Deze website maakt gebruik van cookies.