Bibliotheek, Onderzoek

Bibliotheektrial NLFiscaal

26 februari 2018

De universiteitsbibliotheek heeft een proefabonnement genomen op NLFiscaal.

NLFiscaal is een nieuwe uitgever van fiscale vakinformatie met Dagelijks actueel nieuws, HR attendering en special, Weekeditie NLFiscaal, NLFiscaal wetten app, NLFiscaal opinie en NLFiscaal kennisdatabank.
Alle informatie van NLFiscaal is vanaf heden kosteloos beschikbaar voor studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden. Door op de button 'universiteiten' te klikken kun je (met je universiteits e-mailadres) inloggegevens opvragen voor het ontvangen van e-mailnieuwsbrieven en het gebruikmaken van de NLFiscaal apps.

Beschikbaarheid

Voor toegang: Catalogus Universitaire Bibliotheken Leiden > tabblad Find databases > NLFiscaal (TRIAL). Studenten en medewerkers aan de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de campus raadplegen.