Bibliotheek, Onderzoek

Bibliotheektrial Oxford International Organizations

7 februari 2018

U heeft tot 30 juni 2018 toegang tot Oxford International Organizations.

De universiteitsbibliotheek heeft een trial genomen op Oxford International Organizations (OXIO). OXIO is een database met documenten en annotaties die betrekking hebben op het recht van internationale organisaties. De database stelt onderzoekers in staat om alle documenten fulltext te doorzoeken, waardoor een rechtsvergelijkend onderzoek tussen verschillende internationale organisaties mogelijk wordt en kan worden gezocht op specifieke onderwerpen.

Beschikbaarheid

Voor toegang: Catalogus Universitaire Bibliotheken Leiden > tabblad Find databases > Oxford International Organizations.

Studenten en medewerkers aan de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de campus raadplegen.