Nieuwe e-Books van Edward Elgar Publishing

8 februari 2018

De UBL heeft onlangs een grote collectie e-books gekocht van Edward Elgar Publishing: een toonaangevende internationale uitgever van wetenschappelijke publicaties op het gebied van economie, handel, recht, milieu en openbaar beleid. Medewerkers en studenten hebben via het platform Elgaronline toegang tot meer dan 600 monografie├źn, handboeken en naslagwerken binnen een groot aantal juridische gebieden, waaronder: internationaal en vergelijkend recht, intellectueel eigendom, handelsrecht, informatie en technologie, milieu- en energierecht, Europees recht en recht en economie.

De collectie omvat onder meer Elgar Encyclopedia of Environmental Law en Encyclopedia of Private International Law.

Beschikbaarheid

Elgaronline is beschikbaar via de catalogus > tab Find databases > Elgaronline.

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de bibliotheek raadplegen.