Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Nieuw in onze collectie: de Encyclopedia of Jews in the Islamic World Online

10 april 2018

Nieuw in de collectie is de Encyclopedia of Jews in the Islamic World Online van Brill Publishers. In meer dan tweeduizend artikelen behandelt deze encyclopedie de geschiedenis, het recht, muziek, kunst, filosofie, antropologie en demografie van Joden in moslimlanden. De encyclopedie bevat ook een analytische index, een overzicht van relevante internetbronnen, een lijst met Joodse tijdschriften gepubliceerd in de islamitische wereld, kaarten en een groot aantal illustraties. De encyclopedie wordt elk half jaar bijgewerkt.

Beschikbaarheid

Encyclopedia of Jews in the Islamic World Online is beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find databases > Encyclopedia of Jews in the Islamic World Online.

Deze website maakt gebruik van cookies.