Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek, Onderzoek

De bibliotheek heeft de Encyclopedia of Law and Religion Online aangeschaft

4 december 2017

U heeft nu toegang tot de Encyclopedia of Law and Religion Online.

Dit naslagwerk omvat de verschillende aspecten van de relatie tussen recht en religie in vrijwel alle landen, jurisdicties en internationale organisaties. Onder meer de rol van religie in de samenleving, de verhouding tussen religie en de staat, de vrijheid van godsdienst en de juridische aspecten van religieuze tradities worden belicht.

Beschikbaarheid

The Encyclopedia of Law and Religion is elektronisch beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find Databases > Encyclopedia of Law and Religion. Studenten en medewerkers aan de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de campus raadplegen.

Deze website maakt gebruik van cookies.