Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek, Onderzoek

De bibliotheek biedt tijdelijk toegang tot de database China Legal Knowledge Integrated Database

4 oktober 2017

U heeft tot 12 december 2017 toegang tot China Legal Knowledge Integrated Database

China Legal Knowledge Integrated Database bevat drie subdatabases: Commentaren, Zaken, Wetten en Reglementen. De database bevat nu meer dan 2 miljoen artikelen, 460.000 zaken en 860.000 wetten en voorschriften. Het bevat informatiebronnen zoals wetten en voorschriften, artikelen en documenten, typische zaken, enz.
De database doorbreekt het traditionele divisiesysteem van wettelijke informatie en vormt een uitgebreid wetenschappelijk apparaat voor integratie van informatie. Het integreert theoretische onderzoeken, praktische gidsen, juridisch kennisonderwijs, propaganda van het juridische systeem. Het is een grootschalig en geavanceerd dienstensysteem voor juridische kennis met veel wettelijke informatie.

Beschikbaarheid

China Legal Knowledge Integrated Database is beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find databases > China Legal Knowledge Integrated Database (TRIAL).

Studenten en medewerkers aan de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de campus raadplegen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie