Wijziging dienstverlening Universiteitsbibliotheek op 14 september

In verband met de feestelijke opening van de Asian Library op donderdag 14 september zijn er voor die dag wijzigingen in de dienstverlening van de Universiteitsbibliotheek (UB):

• De fietsenstalling bij de ingang is deels gesloten vanwege buitenactiviteiten.
  • De studiezalen en de instructieruimte zijn toegankelijk. Er zal sprake zijn van geluidsoverlast.
  • De retourkast in de hal van de UB is gesloten. Boeken kunnen worden ingeleverd bij de balie in het Informatiecentrum Huygens.
  • De lockers voor het afhalen van aanvragen zijn toegankelijk.
  • De Lu-Card balie is verplaatst naar de balie in het Informatiecentrum Huygens.
  • De kopieerapparaten en printers in de hal van de UB zijn gesloten.  Kopiëren en printen kan elders in de UB.
  • De leeszaal Bijzondere Collecties is gesloten.
  • Café UBé is gesloten.

‘s Middags worden tal van activiteiten georganiseerd op het Rapenburg, in de Hortus botanicus, het Lipsiusgebouw en de UB. De opening wordt afgesloten met een feestelijk receptie in de UB.