Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek, Onderzoek

Nieuwe database in de bibliotheek: International African Bibliography Online

17 juli 2017

U heeft nu toegang tot International African Bibliography Online

International African Bibliography Online is een vakspecifieke bibliografie over Afrika met artikelen gepubliceerd in het tijdschrift International African Bibliography. De bibliografie bevat 140.000 artikelen gepubliceerd in de jaren 1971 tot 2016. Elk jaar worden ongeveer 4.000 nieuwe artikelen toegevoegd. De IABO kan op categorie worden doorzocht en biedt gedetailleerde zoekopties.

 

Beschikbaarheid

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de bibliotheek raadplegen via de Catalogus > tabblad Find databases >  International African Bibliography Online.

Deze website maakt gebruik van cookies.