Trial - Oxford Reports on International Law in Domestic Courts

U heeft tot 9 augustus 2017 toegang tot Oxford Reports on International Law in Domestic Courts.

De universiteitsbibliotheek heeft een trial abonnement genomen op Oxford reports on international law in domestic courts.

Oxford Reports on International Law in Domestic Courts (ILDC) betreft jurisprudentie over internationaal publiekrecht van nationale rechtbanken in meer dan 70 jurisdicties. Deze database bevat commentaren van experts, de volledige teksten van vonnissen in de oorspronkelijke taal en vertalingen van de belangrijkste rechtsoverwegingen van niet-Engelstalige vonnissen in het Engels. Het archief gaat terug tot 2000 en jaarlijks worden meer dan 150 nieuwe rechtszaken toegevoegd.

Beschikbaarheid

Oxford Reports on International Law in Domestic Courts is beschikbaar via de Catalogus > tabblad Find databases > Oxford Reports on International Law in Domestic Courts.

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de bibliotheek raadplegen.