De bibliotheek biedt vanaf heden toegang tot alle e-books van de Leidse uitgeverij Sidestone Press.

Toegang tot e-books Sidestone Press

De nadruk in dit fonds ligt op archeologische en anthropologische publicaties, maar ook andere vakgebieden raken steeds beter vertegenwoordigd. Jaarlijks verschijnen 30-50 nieuwe titels.

Het Academic Library program van Sidestone stelt onze gebruikers in staat om alle titels als .pdf te downloaden en onbeperkt te gebruiken, zonder beperkingen. Ten slotte ontvangt de UBL een gedrukt exemplaar van iedere nieuwe verschenen titel.

Beschikbaarheid

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de bibliotheek raadplegen via de Catalogus > tabblad Find databases > Sidestone Press.