Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Verhuizing East Asian Library naar Asian Library

9 maart 2017

Op maandag 20 en dinsdag 21 maart a.s. worden de referentiecollecties, collegeplanken en tijdschriften van de East Asian Library in het Arsenaal naar de Asian Library in de UB verhuisd. Deze materialen zijn vanaf woensdag 22 maart weer te raadplegen in de Asian Library. De overige collecties van de East Asian Library zijn eerder naar de UB verhuisd. De vakreferenten verhuizen op 22 maart naar hun nieuwe werkplek en zijn 23 maart werkzaam in de Asian Library. Vanaf zaterdag 18 maart is de East Asian Library definitief gesloten.

Boeken aangevraagd vóór dinsdag 14 maart, 16.00 uur kunnen tot en met vrijdag 17 maart, 17.00 uur worden afgehaald bij de balie in de East Asian Library. Boeken aangevraagd na dinsdag 14 maart, 16.00 uur worden via de boekenlockers in de Universiteitsbibliotheek geleverd.