Bibliotheek, Onderzoek

Nieuwe editie van de online International Encyclopedia of the Social and Behavioral Sciences

16 maart 2017

Sinds kort beschikken we over de herziene en geüpdate tweede editie van de International Encyclopedia of the Social and Behavioral Sciences die voor het eerst werd gepubliceerd in 2001. De encyclopedie vormt een breed en diepgaand naslagwerk voor de sociale- en gedragswetenschappen met meer dan 3900 artikelen en 90.000 literatuurverwijzingen, als ook uitgebreide indexen op namen en onderwerpen.

Beschikbaarheid

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de bibliotheek raadplegen via de Catalogus > tabblad Find databases > International Encyclopedia of the Social and Behavioral Sciences.