Oxford Scholarly Authorities on International Law

De bibliotheek heeft nu een vast abonnement op Oxford Scholarly Authorities on International Law

Het proefabonnement op Oxford Scholarly Authorities on International Law is omgezet in een vast abonnement.
Oxford Scholarly Authorities on International Law bevat full-text online edities van toonaangevende naslagwerken en verhandelingen gepubliceerd door Oxford University Press, zoals Oppenheim, en de Oxford commentaren op het internationaal recht. Alle titels zijn volledig doorzoekbaar en doorzoekbaar op onderwerp, titel en auteur.

Beschikbaarheid

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de bibliotheek raadplegen via de Catalogus > tabblad Find databases > Oxford Scholarly Authorities on International Law.