Trial - Rosenne's Law and Practice of the International Court: 1920-2015 Online

U heeft vanaf heden drie maanden toegang tot Rosenne's Law and Practice of the International Court: 1920-2015 Online.

De universiteitsbibliotheek heeft een trial abonnement gekregen op Rosenne's Law and Practice of the International Court: 1920-2015 Online.

Rosenne's Law and Practice of the International Court: 1920-2015 Online is het overzichtswerk werk over  het Internationale Hof van Justitie. Het bevat verwijzingen naar de belangrijkste literatuur en biedt geavanceerde en search opties via de inhoud. Het werk adresseert: het Hof als een van de belangrijkste organen van de Verenigde Naties, de bevoegdheid en de behandeling van bevoegdheidskwesties door het Hof, de procedure van het Hof, de teksten van het Handvest van de Verenigde Naties, het Statuut van het Hof, de Procedurele richtlijnen, het Reglement van het Hof, en een volledige set van indexen.

Beschikbaarheid

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de bibliotheek raadplegen via de Catalogus > tabblad Find databases > Rosenne's Law and Practice of the International Court: 1920-2015 Online.