Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Extra studieplekken en collectieverhuizingen bibliotheek Sociale Wetenschappen

12 december 2016

De bibliotheek Sociale Wetenschappen wordt uitgebreid met 16 extra studieplekken. Om ruimte voor de extra studieplekken te maken wordt van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 december een deel van de papieren tijdschriften afgevoerd en verhuisd. 

 Mogelijk is er gedurende deze periode enige overlast voor bezoekers van de bibliotheek. De afgevoerde tijdschriften zijn met voldoende garanties elektronisch beschikbaar en elders in Nederland nog op tenminste een plek als gedrukt tijdschrift beschikbaar. De overige tijdschriften worden verhuisd naar het UBL Depot in het Van Steenisgebouw. Tijdens de verplaatsing zijn deze collecties enige tijd niet beschikbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie