Universiteit Leiden

nl en

Workshop

CANCELLED - Bring Your Own Data Workshop

Datum
maandag 6 april 2020
Tijd
Bezoekadres
Universiteitsbibliotheek
Witte Singel 26-27
2311 BG Leiden
Zaal
0.28, Centre for Digital Scholarship

Het Centre for Digital Scholarship (CDS) organiseert deze engelstalige Bring Your Own Data pilot workshop voor PhD's om hun data FAIR te maken: Findable, Accessible, Interoperable and Reusable. We leggen hierbij vooral nadruk op de onderdelen Interoperable en Reusable. Allereerst introduceren we het concept FAIR data. Daarna doorlopen we gezamenlijk een tutorial met een voorbeeld dataset. Vervolgens is er een praktische sessie waarin door de deelnemers zelf meegebrachte datasets FAIR worden gemaakt. We sluiten af met een dicussie over het delen en publiceren van FAIR data.

Deze workshop richt zich op Data Science PhD's.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.