Universiteit Leiden

nl en

Dataverse workshop LUCL-CDS

Datum
maandag 17 juni 2019
Tijd
Bezoekadres
Universiteitsbibliotheek
Witte Singel 26-27
2311 BG Leiden
Zaal
Vossiuszaal, 2e verdieping

Deze engelstalige workshop geeft een introductie tot Dataverse en wordt georganiseerd voor de onderzoeksstaff van LUCL. Dataverse is een online systeem voor dataopslag en archivering en wordt gehost door  DANS, www.dans.knaw.nl. Het 'data storage protocol' van LUCL schrijft voor dat onderzoeksdata na afloop van een project moeten worden gearchiveerd in Dataverse. In de workshop kijken we vanuit het perspectief van linguistiek naar issues rondom datamanagement and open science. Ook bespreken we welke data gearchiveerd moeten worden volgens het protocol en hoe dit praktisch kan worden aangepakt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie